Dagens onödiga fundering

Ni vet de dära blå, mindre snygga och mindre klädsamma skoskydden som man blir tvingad till att ta på sig överallt inom omsorgen (vårdcentralen, förskolor, skolor (T4-skolan och Norräng bara kryllar av dem, fast mer på T4 än på Norräng)) och säkerligen på en massa andra ställen också. Ja, på badet och på vissa husvisningar.


Jag tänkte mycket på detta när jag jobbade/hade praktik på Norräng och tvingades ha dessa på mig (alternativet var att vara utan skor och det ville man inte för då blir du blöt om strumporna).

Att de inte gjorde dom i fler färger än i just blått (än så länge har jag bara hittat dom i två olika nyanser av blå, fast det ser man nog bara om man tittar riktigt noga eller ens bryr sig, som jag). Jag tror det hade varit mycket roligare att ha dom på sig om man fick välja mellan lite olika färger, som rosa, lila, grönt och gult eller kanske svarta. Eller varför inte prickiga, rutiga eller randiga? Finns säkert dom som gillar det bättre.

Sen skulle det underlättta om de gjorde dom lite, lite starkare för de går sönder lätt. Dessutom så läcker dom. Det har jag upptäckt efter x antal musiklektioner med IVTE och snöblöta vinterkängor.


Ja. Det tål att tänkas på.

Lämna ett avtryck

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0