tjugofemte april tvåtusenelva


Mest bara för att :P

Haha, jag är bara så jävla bäst!
Ville egentligen bara säga det :P

Glad Påsk och allt det där

Det är vår och sol och jag bara älskar det.
Våren är min absoluta favortiårstid.
Då alllt blir så där härligt nygrönt och solen värmer skönt.

Okej, sen sist.
Vi hade lite egenkomponerad teambuilding för någon vecka sen i vårt Dundercrew.
Vi bowlade, spelade hos mig, käkade och stack sen till Harrys för musicquiz.
Det gick rätt bra även om vi inte ens var i närheten av att vinna. Och roligt hade vi :)

Nu i torsdags hade vi ytterligare en av våra utmaningar; Finjasjöleden runt. Ca 18km.
Det klarar vi tänkte jag. Vi fick lov att avbryta efter halva och åka hem om vi ville.
En gjorde det, resten fortsatte. Jag brukar inte få några större problem och har gått längre än så, med tung packning på ryggen, men inte så långt(eller kort) på en dag. När det var ca 3km kvar hade jag rätt ont i min ena höft. Den liksom låste sig. Den sista km höll den på att döda mig och jag ville bara lägga mig ner och dö, men nej, jag skulle klara det och det gjorde jag. Idag har jag inte ont längre, men i torsdags och i fredags, aj. Jaja, mer träning då alltså.

Annars är det bra, med jobb och så. Just nu flyter det på. Det gillar jag :)

På torsdag har vi nästa utmaning, nerfirning från Kullen i Höganäs. Vad jag känner inför det tänker jag inte uttala mig om, med tanke på att jag är höjdrädd. Vi får se vad som händer helt enkelt.


Vi vet inte vart vi ska, men vi ska komma dit

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Igen.
Hmm, ja.

I varje fall. Vad har hänt sen sist?
Jag har jobbat - lite här och lite där. Alltid välkommet.
Jag har hunnit premiärgrilla för i år. Tillsammans med Sara, Dennie och co.
Dock bara grillat en gång än så länge.
Rätt dåligt egentligen då vädret t ex i helgen var helt underbart :)

Jag har fullt upp med utbildning - personlig utveckling (vissa icke-involverade kallar det sekt, haha) och var tom och kollade in en träteknisk utbildning via Lernia i Osby. Bara det.
Jag - trätekniker. Det skulle ju vara nåt ;)
Jag hr varit på en hel del arbetsintervjuer - rätt eftertraktad, haha ;) och har tom fixat ett sommarjobb, i Höör visserligen, men det är ett jobb och jag klarar sommarmånaderna :) Dessutom ska sommarkortet ha samma förmåner i år som förra året - dvs fria resor. Lovely :D

Folk ska ha barn till höger och vänster - som vanligt.

Har varit på föreläsning om LCHF, som jag för övrigt varit inne på att äta efter tidigare, så när jag bara får tummen ur så sätter jag igång med det. Ska se om min mage klarar det.

Genom utbildningen utsätts vi för olika utmaningar - vi får lov att passa om vi vill, men det vill vi sällan ;) - och förra veckan var vi på räddningstjänsten här i stan och gick igenom vissa av de tester som en heltidsbrandman får genomgå. Dvs fystest och rökdykning. Det där syrgastubspaketet skojar man fan inte om, 23 kg på ryggen - aj, mina axlar. Brandmansuniformen är inte helt lätt den heller, men den vänjer man sig vid. Det finns bildbevis, nånstans. Jag hade fan passat som brandman, haha. Iaf utseendemässigt. Jag hade ju inte fyllt kriterierna fysiskt om man säger som så, haha. Rätt otränad.

På tal om otränad så har syrran köpt hem zumba fitness-dvderna så nu ska vi köra det 3 gånger i veckan här hemma. Har gått igenom det idag och lite igår. Det märks att jag inte tränat så mycket på 4 månader. Fy vad trött jag blir, på ingenting. Helt sjukt. Jaja, det ska bli ändring på det nu.

Och ja. Jag har äntligen, efter många om och men, haft min premiärtur på musicquiz på Harrys. Jag äger ganska mycket på det, om jag får lov att säga det själv ;) Sen kan jag ha haft nybörjartur också, vem vet. Men vi fick iaf inte många fel, vet inte exakta siffran. Det ska nu bli vårt nya torsdagsnöje och på torsdag ska vi i vårt dundercrew dit för då har vi en egen form av teambuilding :)


Sen har jag väl lite andra småsaker och projekt jag sysslar med.
Ganska fullt upp för att vara arbetslös ;)

RSS 2.0